Vakttelefon

97 75 78 55

Kontakt

T: 55 56 04 00
F: 55 23 33 29
E: post@befas.no

Velkommen til BEFAS

BOB BEFAS AS, forkortet BEFAS, er et privat selskap som leverer et bredt spekter av tjenester knyttet til drift og forvaltning av eiendom.

Selskapet ble stiftet i 1998, og drifter og forvalter i dag omkring 600.000 m² eiendom i og omkring Bergen. Vårt erfaringsgrunnlag er bredt, med drift av alt fra vernete bygg til topp moderne hotell, kontorbygg, næringsarealer og eierseksjonssameier.

Vår erfaring tilsier at ulike eiendomsbesittere har ulike behov for drift og forvaltning av sine bygg. Med det som bakgrunn skreddersyr vi løsninger tilpasset våre kunders behov, og leverer alt fra enkle timesoppdrag på deler av våre tjenester til fullstendig outsourcing av alt det som hører med til moderne drift og forvaltning av eiendom. Vi leverer også regnskapstjenester gjennom vårt datterselskap, BOB BEFAS Regnskap, samt næringsmegling gjennom vårt datterselskap BOB BEFAS Næringsmegling.
Dersom du har spørsmål til oss eller ønsker en dialog om hvordan BEFAS kan bidra til en optimalisert drift og forvaltning av din eiendom, hører vi mer enn gjerne fra deg!